Usted está aquí: Inicio / Grupo C / Mas força la destitució de Mireia Mollà i nomena Isaura Navarro consellera d’Agricultura
CANVIS AL BOTÀNIC

Mas força la destitució de Mireia Mollà i nomena Isaura Navarro consellera d’Agricultura

Qui fins ara ha sigut secretària autonòmica de Salut Pública ocuparà el càrrec de Mollà per a enfortir “la unitat del Consell”
Mas força la destitució de Mireia Mollà i nomena Isaura Navarro consellera d’Agricultura
Imagen: Isaura Navarro, futura consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural i Emergència Climàtica | FOTO: ESTRELLA JOVER (VALENCIA PLAZA)

VALÈNCIA. 25 d’octubre de 2022. El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha anunciat aquesta vesprada la destitució de Mireia Mollà com a consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural i Emergència Climàtica. Segons un comunicat difós pel gabinet de comunicació de Presidència, Puig ha pres aquesta decisió després d’haver matingut una reunió amb Aitana Mas, que li ha demanat al cap de l’Executiu valencià el cessament de Mollà per a garantir “la unitat del Consell davant el difícil context socioeconòmic”.

Ximo Puig i Aitana Mas

El president de la Generalitat, Ximo Puig, i la vicepresidenta de la Generalitat, Aitana Mas | FOTO: Generalitat Valenciana

La nova titular d’Agricultura serà Isaura Navarro, que prendrà possessió en el seu nou càrrec d’ací a uns dies. Navarro ja ha estat un alt càrrec del Botànic a altra conselleria com a secretària autonòmica de Salut Pública. En l’encontre amb Puig, Mas ha valorat que Mollà ha treballat amb “esforç i dedicació”. A través de les xarxes socials, el partit de la vicepresidenta i de Navarro, Iniciativa del Poble Valencià, ha agraït a Mollà els serveis prestats i també desitjat sort a la futura consellera.

Tweet d'Iniciativa d'agraïment a Mollà i benvinguda a Navarro

Aquest canvi es produeix en un moment de revulsió en Compromís, ja que previsiblement Mónica Oltra no podrà presentar-se com a candidata a la Generalitat en les eleccions autonòmiques de 2023 per les causes judicials que encara té pendents. La coalició valencianista està apostant per Joan Baldoví de cara als comicis de la pròxima primavera.