Usted está aquí: Inicio / Grupo B / 'La mort de Guillem' s'estrena el pròxim 2 d'octubre en À Punt

'La mort de Guillem' s'estrena el pròxim 2 d'octubre en À Punt

Aquest film relata el retrat més íntim del dolor que va viure la família del jove assassinat Guillem Agulló
'La mort de Guillem' s'estrena el pròxim 2 d'octubre en À Punt
Imagen: Yani Collado, l'actor que interpreta a Guillem al film
Autoría: jucosmar , uValencia.es

'La mort de Guillem' es va estrenar al Festival de Cine de Màlaga el 24 d'agost. Aquest divendres 2 d'octubre s'estrena simultàniament en À Punt, TV3 i IB3. La pel.lícula, dirigida pel cineasta Carlos Marqués-Marcet, reeconstrueix l'assassinat feixista del jove de 18 anys, Guillem Agulló, que va tenir lloc a Montanejos l'11 d'abril de 1993 per part d'un grup de neonazis.

Entre els actors i actrius que posen cara i veu als personajes reals que envoltaven la vida de Guillem, es troben Pablo Moliner, Gloria March, Jany Collado, Mar Llinares i Bàrbara Calatayud. El llargmetratge es centra principalment en el dolor que va viure la família del jove burjassoter després de la tragèdia que es va viure aquella nit a Montanejos, ja que després d'haver perdut un fill, van tindre que suportar tota la pressió social i política als juidicis i també a la seua vida quotidiana.

La pel.lícula s'ha rodat en la llengua materna del valencià, i també col.laboren productores de les Illes Balears i de Catalunya. Un dels seus productors, Rafa Molés, destaca que un dels principals objectius que ha trobat en realitzar aquest film és mostrar el dolor pel qual van passar els familiars i les persones més properes a Guillem. 

'La mort de Guillem' a part de ser programada a la televisió aquesta setmana, el passat 25 de setembre es va estrenar a la gran pantalla dels cines ABCPark de València. Aquest divendres després de l'emissió del film, À Punt comptarà amb convidats especials en la posterior tertulia d'anàlisi. 

 

archivado en: , ,